Referenties

De mening van onze klanten is heel belangrijk. Enthousiaste en tevreden klanten zijn onze drijfveer.
Wij zijn er trots op om voor onderstaande merken video supplier te mogen zijn.

Patrick denkt mee in de uitvoering van het filmen en is zeer flexibel. De opnames gebeuren in een professionele en tegelijk informele sfeer. Dat is prettig samenwerken!

Karin Vermeulen (Sagènn)

Super bedrijf dat flexibel en professioneel werkt voor een goede prijs.

Rob Ter Meer (Ricoh Document Center Zuid-Holland)

Patrick levert met zijn creatieve visie en professionele werkwijze fantastische video’s!

Niek Slegt (Ardea Auto)

Visser Media & Design heeft onze vooraf gestelde wensen perfect vertaald naar een zeer sterke bedrijfsfilm. Dankzij het proactief meedenken is de film nog beter geworden dan wij vooraf hadden gehoopt.

Nick Buwalda (Altec Industrial Identification)

VM&D werkt snel en efficiënt en levert professioneel maatwerk.

Anthony de Jong (Rabobank Drechtsteden)

De samenwerking met VM&D bevalt zo goed dat zij nu een vast onderdeel uitmaken van ons team als het gaat om communiceren met onze markt.

Arend Reijm (De Haan)

VM&D staat garant voor kwaliteit in beeld en geluid. Zij weten de juiste manier te vinden om de boodschap over te brengen.

Stephen de Ruiter (Hogeschool Rotterdam)

Wij zijn zeer tevreden over de creatieve input van Visser Media & Design. Er wordt goed meegedacht met de klant en over het eindresultaat van onze bedrijfsfilm waren we zeer enthousiast!

Willem-Jan van Pelt (Van Pelt Recycling)

De intenties zijn geweldig vertaald in de videoproductie. Voor ons als klant enorm belangrijk omdat het uiteindelijk niet gaat om een ‘gladde’ film maar om de onderliggende boodschap.

Ernst Steltenpöhl (Expatise Academy)

Werken met deze enthousiaste professionals die heel snel begrijpen wat ik voor mijn opdrachtgevers in gedachte heb, hier zelf ook een creatieve inbreng in geven en meedenken met het verhaal wat wij willen vertellen is iedere keer weer een klein feestje.

Dimphi van Amen (Named)

Snel, flexibel, innovatief en kennis van zaken: voor mij termen, die VM&D perfect omschrijven. En dat zie je terug in de uitstekende kwaliteit van de videoproducties!

Frank Morel (KWS Infra Rotterdam)

Wij gaven Patrick en Jort de ogenschijnlijk eenvoudige opdracht, om een instructiefilmpje te maken voor onze nieuwe webshop. Gedurende het traject waren er veel uitdagingen, meerdere keren vroegen we bijna het onmogelijke. Even enthousiast en betrokken bleven Patrick en Jort volhouden, zonder concessies te doen aan de kwaliteit. Het resultaat is een flitsend en informatief filmpje met daarnaast nog zes korte instructiefilms. Inmiddels zijn we in korte tijd duizenden views verder. Met steevast veel complimenten!

Caroline Burgers (Zorgservice XL)